29 Mayıs 2015 Cuma

SAPANCA, HERBALIFE, SATIŞ TEMSİLCİLİĞİ, 0536 612 9009

Sapanca Herbalife sipariş ve satış tel: 0536 612 90 09






SAKARYA İLİNİN GÖZ BEBEKLERİNDEN BİR TANESİ OLAN SAPANCA İLÇESİ VE SAPANCA GÖLÜ, YEŞİLİN BİN BİR TONU İLE ADETA İNSANI YEŞİL BİR DENİZE SÜRÜKLÜYOR. SAPANCA SADECE SAKARYA İLİNİN DEĞİL, ÇEVRE İLLERİNDE HER FIRSATTA KAÇIP GELDİĞİ VE HUZUR BULDUĞU BİR YERDİR. İRİLİ UFAKLI, BİR ÇOK OTEL VE MOTELİ BÜNYESİNDE BARINDIRAN ( RİCHMOND OTEL, GÜRAL OTEL SPA VB.) SAPANCA, KAYAK TURİZMİNE EV SAHİPLİĞİ YAPAN KARTEPE YE DE 10 KM MESAFEDE BULUNMAKTADIR. EĞER SİZ DE KAFA DİNLEYECEK, HUZUR BULACAK BİR YER ARIYORSANIZ, HİÇ DÜŞÜNMEDEN GÜNÜ BİRLİK BİLE OLSA MUTLAKA SAPANCA YI ZİYARET EDİN.



0536 612 9009


ilgili link: sapanca, göl, otel, güral, richmond, herbalife, satış, turizm

2 yorum:

  1. Yaşadığımız yere çok yakın olduğundan, özellikle de yazın yeşilinden, ormanından, gölünden azami faydalanma imkanı bulduğumuz muhteşem bir yer. Pikniğe gidiyoruz, akşamları göl kenarında dolaşmaya çıkıyoruz. Herkesi bu nadide güzellikteki yerlere bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Yemyeşil ormanları, masmavi suları ile Sapanca Gölü ve çevresi adeta bir cenneti andırıyor. Ama son dönemlerde bir arap furyası çıktı ve canım ormanların içine ettiler ve etmeye de devam ediyorlar. Büyük büyük siteler yapmak için geniş araziler de bir çok ağaçlar kesiyorlar. Karşıdan baktığınızda iğrenç ve üzücü bir görüntü ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Ormanlar her gün biraz daha fazla katlediliyor. Araziler Arap müşterilere peşkeş çekiliyor. Yetkililerin en kısa zamanda bu kötü gidişe dur demeleri gerekiyor.

    YanıtlaSil